Selecteer een pagina
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1497,00

Online leerlijn:
Ontdek je droombaan

Je staat op het punt om een enorme ontdekking te gaan doen. Van het niet-weten, van weinig voldoening, amper uitdaging en geen plezier meer naar iets waarvan jouw innerlijk vuurtje gaat branden. Je gaat ontdekken waardoor jij wél zin hebt om op te staan en aan de dag te beginnen. Het is iets waarvoor jij je wil inzetten (iedere dag opnieuw) en waar jij je talenten volop in zal benutten!

Het is tijd om je passie te gaan ontdekken, een enorme berg energie te gaan creëren en die die glimlach weer op je gezicht te gaan toveren. Daarnaast gaan we samen inzoomen op wat die droombaan concreet voor jou is én ga ik je helpen hoe jij deze droombaan daadwerkelijk kan realiseren! 

Ik neem je stap voor stap mee, in 10 duidelijke, praktische en overzichtelijk submodules. Elke module heeft een ander onderwerp, waarbij je bij elke submodule een video krijgt vol met kennis. Een groeiboek vol met verdieping en vragen. De samenvattingen, audio’s en de presentaties ontvang je er ook bij. Behalve dat krijg je ook nog 12! bonussen erbij om het jou makkelijk te maken!

Het is tijd om actie te gaan nemen, tijd om de regie te pakken en tijd om die passie weer in je leven te gaan brengen. 

Ben je al ingelogd?