Afsluiting

Dit is het einde van deze online leerlijn, maar uiteraard niet het einde als het gaat om jouw ontwikkeling, jouw droombaan werkelijkheid maken en jouw droombaan als droombaan blijven behouden. Het blijft namelijk belangrijk om af en toe uit te zoomen en je werk onder de loep te nemen. Ben je er nog gelukkig? Ga er er met plezier naartoe? Geeft het je voldoening? Geeft het je nog genoeg uitdaging? Welke mogelijkheden zie je, waar je iets in zou willen betekenen? 

En elke keer kan je hierin weer een nieuwe stap maken. Dit hoeft niet perse te liggen in het wisselen van werkgever of van functie, maar die kan ook een kleine stap zijn binnen de huidige werk. Denk aan: de vrijdagmiddagborrels introduceren, een moeilijk en confronterend gesprek voeren met je leidinggevende of wellicht een nieuw project starten. 

Om je bewust te worden van die stap, denk terug aan de eerste module, waarbij we hebben ingezoomd op hoezo verandering lastig, maar nodig is. En belangrijker nog: bekijk nog eens de twee module over de succesvolle jij. Hoe zou de succesvolle jij angsten tackelen? Think back en gebruik deze vraag elke keer weer opnieuw om die stap vooruit te zetten. Ik geloof in jou!

 

Ik wil je daarnaast bedanken voor je inzet, je commitment en het volgen van deze online leerlijn. Ook wil ik je uitnodigen om te delen via elodie@melodieinhetleven.nl hoe je deze online leerlijn ervaren hebt en wat het opgeleverd heeft. Op de eerste plaats omdat ik zo elke keer weer de online leerlijn naar een hoger niveau kan trekken en nog meer vrouwen kan helpen richting hun droombaan. Op de tweede plek, omdat ik jou graag ook bedankje wil sturen! Dus laat in je mailtje vooral je adres achter en dan ligt er binnenkort iets bij jou op de deurmat. 

Blijf mij vooral volgen via Instagram, Facebook en via je mailbox waar ik je blijf inspireren om het beste uit jezelf te halen. We keep in touch! 

Liefs Elodie