Module 1.1

Yesss! Je bent begonnen. Module 1! Het loslaten van jouw gouden kooi.

We beginnen met een stap die meteen spannend is. We zoomen in op verandering en waarom wij als mensen eigenlijk verandering uit de weg willen gaan. Daarnaast laat ik je inzien hoezo verandering voor ons allemaal wél nodig is en hoe jij dit kan aanpakken, zonder dat je daar twijfels over hebt. Ik laat je zien hoe je verandering op een zelfverzekerde manier kan gaan doorvoeren. 

Ook bekijken we alle smoesjes die je nu nog in je hoofd hebt om verandering niet aan te gaan en gaan we mee afrekenen. Je zal gaan leren luisteren naar je intuïtie. Zo zal je verstand niet meer de overhand nemen. Last but not least gaan we noodzaak creëren om deze switch in je leven écht te gaan maken.  

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind je hier een link naar alle bonussen, de audio, presentatie en de samenvatting. Zorg er wel voor dat je eerst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek. Ook geef ik je graag een tip over het groeiboek. Open het groeiboek en sla ‘m vervolgens eerst op. Daarna open je het opgeslagen groeiboek om erin te kunnen werken. Als je er namelijk éérst in werkt en daarna opslaat, ben je je notities kwijt. Dus éérst opslaan – dit bestand openen in je bestanden en dan erin werken. 

Zorg ervoor dat voor je deze module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 3 vragen voor jezelf: 

  1. Wat vind jij belangrijk in je werk?
  2. Ben je er al achter wat jouw meest belemmerende overtuigingen zijn?
  3. Wat heb jij nodig om te veranderen?

Heb je je antwoord gevonden? Start dan lekker de volgende module. En loop je ergens tegenaan, zoek je verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik help je graag! 

Liefs Elodie