Module 3.1

Let the good things come! 

Een super waardevolle module. Een module waarin we inzoomen op jou. De unieke jij. Waarin we jouw kernwaarden onder de loep nemen, jouw ”why”, je passie, talenten en behoeftes. Deze module gaan we daarnaast ook anderen om jou heen betrekken. De blinde vlek die jij hebt (wij allemaal!), gaan zij jou bij helpen. Én uiteraard maken we heel concreet wat voor werk er bij jou past én hoezo dit bij jou past. 

Het is een module met veel opdrachten, veel inzichten in jezelf en een module die een duidelijke richting gaat geven aan jouw (werk)leven. Have fun! 

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind je hier een link naar alle bonussen, de presentatie, de audio en de samenvatting. Zorg er wel voor dat je eerst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek.

Zorg ervoor dat voor je deze module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 3 vragen voor jezelf: 

  1. Wat kost je energie en wat geeft je energie?
  2. Wat zijn jouw kernwaarden?
  3. Waar sta jij voor? Wat is je Why? En wat geeft jou voldoening?

Heb je je antwoord gevonden? Start dan lekker de volgende module. En loop je ergens tegenaan, zoek je verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik help je graag! 

Liefs Elodie