Selecteer een pagina

Gaaf dat je de mini training
gaat starten! 🙂

Dit is wat je kan verwachten:

✔ Je ontvang zo een mailtje met de factuur van de mini training
✔ Ook ontvang je een aparte mail met de inloggegevens 
✔ Met die inloggegevens kan je meteen de mini training starten!  

“You’re about to be happier than you’ve ever been”

Nog even op een rijtje

✔ In 3 concrete stappen neem ik je mee hoe je ontdekt welk werk WEL bij je past. 

✔ De minitraining bestaat uit 5 video’s. De kern bestaat uit die 3 stappen (dus 3 video’s). 

Bij elke video krijg je ook een groeiboek. Dit is een werkboek waar je je inzichten kan noteren en aan de slag gaat met de verdiepende opdrachten.  

✔ Het is een korte training. Daardoor snel, effectief en brengt je meteen in de actie-modus! 

✔ Een extra bonus: een masterclass die al 234 dames geholpen heeft naar hun droombaan.  

✔ Ook krijg je nog als bonus een uur lang mijn 1 op 1 aandacht waarbij ik je zal coachen richting het vinden van je passie en droombaan! Dit coachgesprek kan je meteen hier inplannen: 

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

Stap 1: why?

We beginnen expres ”groots” om niet meteen te beginnen met de vraag ”wat past bij mij?” We kijken eerst wie jij bent, waarom dingen wel en niet bij je passen. 

We gaan terug naar je kinderjaren, naar je helden,  naar je kernwaarden en vormen o.a. hieruit het ”thema” wat steeds terugkomt in jouw leven. Het gaat over wie jij bent, waar je voor staat en wat jij belangrijk vindt in je leven.

Stap 2: hoe?

Het zijn de randvoorwaarden hoe jij het prettig vindt om te werk te gaan. Denk aan de werkplek, de mensen om je heen met wie en voor wie je werkt, hoe jij graag samenwerkt (binnen een team), je werkuren en werktijden ga je bepalen. 

Enkel om vorm te geven wat wel en niet bij jou past én uiteraard te onderbouwen waarom dit WEL past.  

Stap 3: wat?

We kijken naar werkzaamheden als losse elementen. Wat vind je wel leuk om te doen? We kijken naar je interesses waar je graag gesprekken over voert of graag op televisie kijkt. Dit zegt namelijk veel over waar jij graag tijd aan spendeert.

Ook kijken we wanneer jij de tijd vergeet en last but not least vind je een antwoord op wat je het allerliefste zou willen doen! 

bonus Stap!

Je ontvangt een uur lang mijn 1 op 1 aandacht voor jou. In dit uur zal ik jou coachen richting jouw droombaan. 

We zoomen in op wat je het allerliefste wil, op jouw droombaan én hoezo dit dan jouw droombaan is. Hoe weet je dit nou zeker? Daarnaast bespreken we wat jou hiervoor nog in de weg staat én je zal tips van mij krijgen hoe je die droombaan echt werkelijkheid kan gaan maken!

Dit zeggen de dames voor jou:

Stap 1 was meteen confronterend. Ik realiseer me eigenlijk dat ik van jongs af aan van alles leuk vind. Ik had ook iedere maand wel weer een nieuw iets wat ik wou worden. Tot nu toe heb ik heel stap één gedaan. Interessant is het zeker en ik heb veel stof wat mij aan het denken zet. Alleen daar ben ik al blij mee! Ik snap nu bijvoorbeeld waar die drang en strijdlust voor goede en open communicatie vandaan komt. Ik ga weer vol enthousiasme verder! 
– Chanel

Ik heb stap 1 nu bijna afgerond. De mini training is nu al nuttig geweest. Het is grappig om de overeenkomst te zien tussen mijn vroegere droombaan/bezigheden, mijn “held” en kernwaarden en dat dit ook echt aansluit bij het thema van mijn leven. Mijn moeder werd er zelfs een beetje emotioneel van. Het is leuk om mee bezig te zijn en het is fijn dat het me helpt inzicht te krijgen in mijn eigen voorkeuren/behoeften. – Noor

Veelgestelde vragen

Moet ik de mini training afgerond te hebben, voordat ik jou spreek?

Een vraag die ik geregeld krijg. Nee, dat hoeft niet. Het is wel handig als we elkaar spreken dat je al begonnen bent met de mini training. Dus dat je bijvoorbeeld stap 1 of 1 en 2 al gedaan hebt. Zo kan ik je ook helpen met de mini training als je iets lastig vindt of tegenaan loopt. 

Wat als ik nog meer hulp zou willen?

Dit is uiteraard mogelijk. Als je merkt dat je meer coachgesprekken nodig hebt is er een aanvullend coachtraject wat je zou kunnen starten samen met mij. 

Ook is er een aanvullende online cursus dat je zelf kan doen. Dit is de online leerlijn. Deze kan je met een enorme korting starten, omdat je ook de mini training gedaan hebt. 

Hoe plan ik de coachsessie met jou in?

Dat kon je hierboven al eerder doen. Ook ontvang je nog een mailtje waar je dit in kan doen én komt dit terug bij de start van de mini training. 

Plan gewoon zo snel mogelijk een gesprek in en zie het ook als stok achter de deur om de mini training te starten. Dan zie en spreek ik je snel! 🙂

Ik heb een andere vraag...

Geen probleem! Je mag altijd mailen naar elodie@melodieinhetleven.nl.  Voel je daar vrij in. Ik help je graag.

Ik heb er super veel zin in om je te gaan helpen! 🙂

Ik heb er nu al zin in om een enorme verandering te zien in jou en je leven. Ik gun het je dat ook jij jouw droombaan ontdekt en weer gelukkig wordt! En als je een vraag hebt voor ons gesprek mail dan vooral naar elodie@melodieinhetleven.nl. Dan zie ik je snel! Liefs Elodie