Selecteer een pagina

Gaaf dat je de online leerlijn
gaat starten! 🙂

Dit is wat je kan verwachten:

✔ Je ontvang zo een mailtje met de factuur van het coachtraject
✔ Ook ontvang je een mailtje met de inloggegevens van de online leerlijn 
✔ Met je inloggegevens kan je meteen aan de slag om jouw droombaan te ontdekken én te bemachtigen! 

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

nog even op een rijtje

✔ 5 modules, elk opgebouwd uit 2 delen.
Totaal zijn het 10 submodules.

 Opgebouwd vanuit het trechterprincipe. Van groot naar klein. Van veel en onduidelijk naar super concreet. 

✔ Elke submodule heeft een video vol kennis, ervaring en tips. Hiervan krijg je ook een samenvatting, de audio en de presentatie. 

✔ Elke module heeft een stap-voor-stap groeiboek (werkboek). Je weet op elk moment precies wat je moet doen.

Er zijn 7 bonussen die aansluiten op de online leerlijn. Het zijn checklists, hand-outs, masterclasses en andere tools welke handig van pas komen tijdens jouw proces. 

 En nog 5 extra bonussen! Blijkt bijvoorbeeld dat jij een onderneming wil starten? Help ik daarbij. Wil je een goed profiel op LinkedIn en daar die baan bemachtigen? Komt voor elkaar! Ook help ik je tegen het uitstellen en in actie komen!

✔ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussendoor hebt. Daarom mag je altijd contact opnemen met je al je vragen!

module 1

Loslaten van jouw gouden kooi. Hoezo verandering nodig is en wat jou daarvoor in de weg staat. Leren hoe je verandering start.

module 2

Voor jezelf kiezen, vertrouwen hebben, doelen stellen en omgaan met tegenslagen. Op naar de succesvolle jij!

module 3

De unieke jij, je purpose en kernwaarden. Anderen betrekken voor meer inzicht en randvoorwaarden scheppen.  

module 4

F*ck it. Ik ga ervoor! Hoe je de juiste keuze maakt, focus aanbrengen, doelen stelt en dit volhoudt!

 

module 5

Let’s go! Het effect van de learning-pit. Hoe jij die baan bemachtigt.
Goede CV en motivatiebrief en weer écht genieten van het leven. 

Veelgestelde vragen

Ik heb gekozen voor betaling in termijnen. Hoe werkt dat?

Good to know! Voldoe je de investering in termijnen, dan wordt dit automatisch afgeschreven van je bankrekening. Het eerste termijn heb je al voldaan. De andere termijnen zullen de komende dagen (op dezelfde dag als je de online leerlijn aangevraagd hebt). Nadat het bedrag compleet is, zal er uiteraard niets meer van je bankrekening overgemaakt worden. 

Hoe vaak/veel moet ik eraan besteden

Dit is volledig aan jou. Ik kan niet in jouw agenda kijken en ook weet ik niet jouw energielevel. Wel zou ik 1 of 2 momenten per week inplannen om ermee aan de slag te gaan. Ook al is het een half uurtje. Het zou zonde zijn als je er niet mee aan de slag gaat en vervolgens over een half jaar nog vast zit in het werk dat je niet leuk vindt!

Wat als ik meer hulp zou willen?

Dit is uiteraard mogelijk. Als je merkt dat je meer hulp zou willen, bied ik ook aanvullend coachgesprekken aan.  Dit klan jij (omdat je de online leerlijn gestart bent) met een enorme korting kan volgen. Als je inlogt bij de online leerlijn vertel ik daar ook meer over. 
Ben je nu al benieuwd: mail vooral naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik vertel je er graag meer over. 

Hoe lang kan ik nog inloggen in de online leerlijn?

Dit is levenslang! Alle updates en extra bonussen die er in de loop van de tijd bijkomen kan jij dus ook gebruik van maken. Lucky you. 

Ik heb een andere vraag...

Geen probleem! Je mag altijd mailen naar elodie@melodieinhetleven.nl. Voel je daar vrij in. Ik help je graag.

Dit is wat Demi met je deelt over de online leerlijn

Een paar weken geleden startte ik met de online leerlijn van Elodie van Melodieinhetleven. En wow! Er gaat een wereld voor me open… Ik kan alles ook nog eens op mijn eigen tempo doen en er zijn vele extra’s. Ik ben super gemotiveerd en Elodie is erg toegankelijk. Wat ik ook fijn vind is dat Elodie goed te bereiken is. Super fijn! Het is echt de investering waard.

– Demi

Heel veel plezier en succes!

Ik heb er nu al zin in om een enorme verandering te zien in jou en je leven. Ik gun het je dat ook jij jouw droombaan ontdekt en weer gelukkig wordt! Heel veel plezier en succes.

En nogmaals, als je een vraag hebt mail dan vooral naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik help je graag. 

Liefs Elodie