Selecteer een pagina

Coaching naar jouw droombaan in 3 termijnen

499,00 incl. btw / maand voor 3 maanden

Het coachtraject
✔ Weet wat je droombaan is        ✔ Gelukkig zijn
✔ Met zin naar je werk                   ✔ Een positiever en fijner leven (ook buiten je werk)
✔ Zoveel meer energie!                 ✔ Betekenis ervaren en anderen echt helpen
✔ Uitdaging en voldoening           ✔ Rust en duidelijkheid

Hoe ziet dat eruit? 
✔ 5 coachsessies 1 op 1 samen met Elodie
✔ Via Zoom, lekker vanuit je eigen huis
✔ Van vaag naar concreet
✔ Na elke sessie een werkboek met verdiepende opdrachten
✔ Volledig gericht, zodat jouw zoektocht slaagt!

Kim vertelt:
Nog nooit heb ik echt na hoeven denken wat ik nou echt wilde. Alles ging en beetje vanzelf tot het moment van besef kwam dat ik er diep van binnen helemaal niet gelukkig van werd. Hoe nu verder? Ik had geen idee waar ik moest beginnen.

Elodie heeft me aan het denken gezet en dat heeft me tot mooie inzichten gebracht. Dankzij Elodie ben ik erachter gekomen wat ik nou echt belangrijk vind in het leven. Vol vertrouwen in mijzelf heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe studie te gaan volgen. Nooit gedacht dat het me in zo’n korte tijd en zonder frustratie zou lukken!

Fenna vertelt:
Al ruim 10 jaar was ik zoekende naar ‘wat wil ik nou echt graag doen’ en wat zijn nou eigenlijk mijn kwaliteiten. Met Elodie aan de slag gegaan was één van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt!

Er was vanaf het eerste moment een goede en vertrouwde klik. Tijdens de sessies ben ik op een positieve manier voor een spiegel gezet om te graven en mijn gevoel en wensen onder woorden te brengen. Het voelde als een veilige setting waarbij ik volledig mezelf kon zijn en waar ook ruimte was voor humor.

Na dit traject weet ik waar mijn onzekerheden liggen en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik weet ik nu waar mijn passie ligt, in wat voor een werkomgeving ik wil werken, wat ik belangrijk vind ik een baan en bovenal heb ik meer rust en ruimte in mijn hoofd doordat ik nu een doordachte keuze heb kunnen maken waar ik mij zelfverzekerd bij voel! 

Categorie: