Selecteer een pagina

Coachtraject van droom naar bedrijf oud

1.197,00 incl. btw

Het coachtraject ”van droom naar bedrijf”
✔ Weet wat jouw droombedrijf is         ✔ Ben je weer gelukkig in je werk
✔ Heb je een helder bedrijfsplan         ✔ Een positiever en fijner leven
✔ Verdien je geld met je bedrijf           ✔ Betekenis ervaren en anderen echt helpen
✔ Ben je zelfverzekerder!                    ✔ Rust en duidelijkheid

Hoe ziet dat eruit? 
✔ 5 coachsessies 1 op 1 samen met Elodie
✔ Via Zoom, lekker vanuit je eigen huis
✔ Van vaag naar concreet
✔ Na elke sessie een werkboek met verdiepende opdrachten
✔ Volledig gericht, zodat jouw bedrijf slaagt!

Zo heeft Melissa het coachtraject ervaren:
Het ondernemerstraject van Elodie was alles wat ik nodig had als startende ondernemer. Ik was op zoek naar een coach die een fijne vibe heeft, begripvol en flexibel is, mee kan denken en praktische tips geeft.

De meeste coaching die ik ken (online of via een bedrijf) is gebaseerd op een bepaalde strategie/structuur doorlopen en het voelt alsof jij als persoon daarin gepropt wordt. Bij Elodie is dit echt anders, zij gaat aan de slag met JOU en je bedrijf!

De coachgesprekken die je voert met Elodie zijn van zo’n grote meerwaarde. Ze kijkt naar wat er op dit moment speelt en waar je NU hulp bij kunt gebruiken. Haar vragen zetten je direct weer in de juiste mindset om verder aan de slag te gaan met jouw eigen bedrijf.

Er is ruimte voor je onzekerheden en twijfels en hoe fijn is het als iemand deze herkent. Ze weet deze gedachtes op een fijne manier om te buigen samen met je. Dit is iets wat ik na dit traject nu zelf ook steeds beter kan. Ze ondersteunt je goed, durft confronterende vragen te stellen, trekt je uit je comfortzone, maar weet hierin een fijne en vertrouwelijke sfeer te behouden.

Als ondernemer ben je geneigd om alles veel te snel te willen, maar met de groeiboeken krijg je de ondernemersonderdelen aangeboden waarmee je op je eigen manier aan de slag kan. Deze zitten vol met goede opdrachten en actiepunten om te ondernemen.

Ik ben zo blij dat ik het traject met Elodie heb gedaan. Ik had in het begin allerlei redenen om het niet te doen, maar kan er nu geen één meer verzinnen. Het heeft mij geholpen om in een snel tempo een vaardig ondernemer te zijn!

Categorie: