Module 2.2

Hee succesvolle jij!

Hoe gaat het ermee? Time flies. Up to the second part of module 2! Ik ben super benieuwd hoe jij je voelt en of de kracht van het geloven in jezelf al in je zit. Voel jij dat het je gaat lukken? Voel jij dat je jouw droombaan zal ontdekken? Wéét jij al dat je daadwerkelijk van je passie je werk zal gaan maken? Ik gun het je van harte! Vandaag zoomen we hier verder op in. 

Want weet je. Het geloven in jezelf en in dit proces is de basis van hetgeen wat jou gaat brengen. Als je diep in je hart gelooft dat je nooit zal wisselen van werk, gaat dit ook gebeuren. Als jij gelooft dat het tijd is om te wisselen en dat die droombaan ook voor jou bestaat… Je raadt al wat er dan op je pad gaat komen (als jij je ogen maar open houdt!). Ik geloof in je! Jij ook in jezelf?

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind je hier een link naar alle bonussen, de presentatie, de audio en de samenvatting. Zorg er wel voor dat je eerst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek.

Zorg ervoor dat voor je deze module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 4 vragen voor jezelf: 

  1. Is het je gelukt om positieve doelen te stellen?
  2. Heb je al gemerkt hoe gedrag -gedachtes – gebeurtenissen bij jou werkt?
    Kun je je gedachten bijsturen? Zo nee, wat heb je daarvoor nodig?
  3. Welke tegenslagen heb jij ondervonden in je leven en wat heb je daarvan geleerd?
  4. Heb je al ontdekt welke stressreactie jij hebt? (vluchten, vechten, bevriezen) en hoe je daarop kan inspelen?

Heb je je antwoord gevonden? Start dan lekker de volgende module. En loop je ergens tegenaan, zoek je verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik help je graag! 

Liefs Elodie