Module 2.1

Module 2 alweer! Het is tijd voor de succesvolle jij. 

Dit is een stap die meeste van ons overslaan als we op zijn naar onze droombaan en als we dit werkelijkheid willen gaan maken. Het is de stap van de succesvolle jij. Het is de stap van het geloven in jezelf, van het écht voor je zien dat het gaat gebeuren en de stap die ontzettend cruciaal is. 

Deze module staat in het teken van voor jezelf kiezen, in jezelf geloven, ervoor gaan en jouw eigen mindset bepalen. Ook gaan we al doelen stellen en leer ik je hoe je kan omgaan met tegenslagen. In deze module gaan we niet uit van falen, maar van schitteren. In deze module leer je wat je nodig hebt om ervoor te durven gaan en hoe dit er voor jou uitziet.

Ik geloof dat je bepaalde dingen kan aantrekken als je de juiste intentie daarop gezet hebt. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je gaat voelen en geloven dat dit pad ook voor jou weggelegd is en dat het jou gaat lukken om dat leven (en werk) wat je graag wil te bereiken

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind je hier een link naar alle bonussen, de presentatie, de audio en de samenvatting. Zorg er wel voor dat je eerst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek.

Zorg ervoor dat voor je deze module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 4 vragen voor jezelf: 

  1. Hoe ziet jouw succesvolle jij eruit en wat dien jij daarvoor te doen?
  2. Kies jij al voor jezelf? Zo nee, wat heb je daarvoor nodig?
  3. Lukt het jou om positief te blijven denken? Zo nee, wat heb je daarvoor nodig?
  4. Kan je je angsten loslaten? Zo nee, wat heb je daarvoor nodig?

Heb je je antwoord gevonden? Start dan lekker de volgende module. En loop je ergens tegenaan, zoek je verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik help je graag! 

Liefs Elodie