Module 4.1

F*ck it, ik ga ervoor! 

Deze module staat in het teken van kiezen. Hoe kies je? Er is namelijk een groot verschil tussen een hobby en je werk. Ook gaan we deze module wéér een doel stellen en ga je aan de slag om dit doel stap voor stap te bereiken. Hiervoor dienen we FOCUS aan te brengen én laat ik je zien hoe je het vol kan houden door middel van prioriteiten stellen. 

Nieuwe gewoontes hebben herhaling en beloning nodig. We gaan (expres) kleine stapjes zetten, om die droombaan werkelijkheid te gaan maken! 

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind  een link naar alle bonussen, de audio, de presentatie en de samenvatting. Zorg er wel voor dat je eerst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek.  

Zorg ervoor dat voor je deze module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 3 vragen voor jezelf: 

  1. Heb je een stappenplan gemaakt? 
  2. Lukt het je om prioriteiten te stellen?
    Is het verschil tussen werk en hobby je duidelijk geworden?
  3. Is je doel je duidelijk geworden? Zo nee, wat heb je daarvoor nodig?

Heb je je antwoord gevonden? Start dan lekker de volgende module. En loop je ergens tegenaan, zoek je verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik help je graag! 

Liefs Elodie