Module 5.1

Let’s go. There you go! 

Wauw! De laatste module alweer. Dit is écht snel gegaan. In deze module wil ik je onder andere praktische handvatten en tips geven rondom solliciteren op die dreamjob. 

Daarnaast is het belangrijk dat je jouw tijd steekt in de dingen die werken en de dingen waar jij gelukkig van wordt. We gaan dus ook afrekenen met meuk en tijdrovende dingen, zodat er meer tijd en energie vrijkomt voor de dingen waar jij oprecht blij van wordt. Het is tijd om écht te gaan genieten van jouw leven en ik laat je zien hoe je dat kan doen.  

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind  een link naar alle bonussen, de audio, presentatie en de samenvatting. Zorg er wel voor dat je eerst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek

Zorg ervoor dat voor je deze module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 4 vragen voor jezelf: 

  1. Lukt het je om vol te houden? Zo nee, wat heb je daarvoor nodig?
  2. Heb je je stip op de horizon nog voor ogen?
  3. Lukt het je je passie levend te houden? Zo nee, waar komt dat door?
  4. Heb je al stappen gezet richting je werk (solliciteren of langs de Kvk gegaan)? 
    Wat leverde jou dat op?

Heb je je antwoord gevonden? Start dan lekker de volgende module. En loop je ergens tegenaan, zoek je verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik help je graag! 

Liefs Elodie