Start

Allereerst: dank je wel voor je investering, voor je vertrouwen en voor je commitment. Jij hebt JA gezegd tegen een droombaan waarbij je je elke dag opnieuw gemotiveerd door raakt en wat je blijft uitdagen. Je hebt de stap genomen om ervoor te gaan, super belangrijk want alleen jij kan beslissen over jouw leven en ook over je werk. Ik geloof dat iedereen zijn droombaan kan ontdekken en weet te bemachtigen. En ja, jij ook! En natuurlijk met als doel voldoening, uitdaging en plezier in je werk. Doordat we zoveel tijd van ons leven met werk bezig zijn, kunnen we (als je het mij vraagt) maar beter precies doen wat bij ons past en daar content mee zijn.

In deze online leerlijn leer je wat voor werk er dus wél echt bij je past. We gaan de diepte in en maken het vervolgens heel concreet. Het is heel praktisch opgezet doordat de vaardigheden van coaching, theorie en ervaring gecombineerd zijn. Dat betekent dat het niet alleen luisteren is, maar ook vooral dat je zelf veel aan de slag gaat. 

Ik ga je leren hoe ook jij een heerlijk, vrij en passievol leven kan creëren. En geloof me, er gaan zulke mooie dingen gebeuren! Ik weet zeker dat het je leven gaat veranderen, dat je je gelukkiger zal gaan voelen (in je werk) en dat het je ook dingen gaat brengen, die je totaal niet had verwacht.

Het zijn de lessen die ik leerde toen ik mij zelf opgesloten voelde in mijn werk als leerkracht, het zijn de lessen die ik leerde in het proces toen ik probeerde los te breken en het zijn de ‘’fouten’’ die ik gemaakt heb, waardoor ik ook juist leerde wat dan wel werkte.

Ik laat je makkelijk toepasbare strategieën en modellen zien en ik neem je stap voor stap mee. Deze online leerlijn heb ik gemaakt om jouw leven een enorme dosis helderheid, diepgang en actie te geven. Are you ready?

Elke module is erop gericht om te ontdekken wat er nu daadwerkelijk bij JOU past. Niet bij mij of je buurvrouw maar bij jou. Het element coaching is in deze online leerlijn cruciaal, door middel van de opdrachten die je krijgt. Deze opdrachten zullen ook impact hebben op jouw denkwijze. Je gaat met een ander perspectief naar werk, naar jezelf en naar de kansen kijken die er zijn.

Ga hiermee aan de slag, neem de opdrachten serieus en toon commitment. Zo haal jij het beste uit jezelf, de online leerlijn en zo krijg je het beste passende resultaat voor jouw droombaan.
En ja, dat kan ook spannend zijn want je zal dingen doen die je anders niet zou doen en je zal uit je gouden kooi gaan stappen. Maar weet je. Dat is nodig voor die droombaan en het leven dat je wel graag wil. En dat gun ik jou ook. Als jij bereid bent om deze verandering aan te gaan en door te voeren, gaat er zoveel moois op je pad komen. Je zal meer kunnen genieten van je dagen, in het moment leven en meer rust ervaren.

En nog even een belangrijke tip die ik je wil meegeven: als je nou niet meteen verandering ziet, blijf dan in beweging. Hoe snel je beweegt gaat het niet om, dus bepaal vooral je eigen tempo, maar blijf doorgaan. Want wellicht zie je het (nog) niet, maar het gaat je zoveel opleveren. Heb vertrouwen in het proces. En wellicht voel je je wat onzeker en denk je dat dit soort grote stappen niet voor jou weggelegd zijn. Maar het feit dat je aan deze online leerlijn begint laat zien dat je die stappen wil nemen, gaat nemen en dat het jou gaat lukken!

En ik weet ook dat er veel op je afkomt. Het is daarom belangrijk dat je hierin ook keuzes maakt tussen ontspanning en spanning. Laat de dingen die je geleerd en/of toegepast hebt ook bezinken. Dat is ook juist goed voor het proces. Verandering in mindset en doen gebeurt niet binnen een dag. 

En die belemmerende overtuigingen, die kritische stemmetjes, zullen absoluut omhoog komen. In het gehele proces en dat voelt wellicht ongemakkelijk. Die stemmetjes die schreeuwen naar je, maar weet je dat er niet naar hoeft te luisteren. Weet dat ze dit expres doen om jou tegen te houden en om jou in veiligheid te houden. Dat is heel logisch, alleen dat is juist niet wat we gaan doen. Het is tijd om dit te doorbreken en jouw fluisterende intuïtie weet de weg.

Oja, nog één ding. Wellicht ga je door de modules en denk je ‘’oh, dit weet ik al, dit sla ik over’’. Weet dat ondanks dat je het al denkt te weten, dat ik je aanraad om het wel aan te gaan. Want als jij jouw droomleven wil creëren is er meer nodig, dan wat je al wist. 

Sta dus bij elke opdracht even stil, maak deze met commitment en laat de gedachtegang los dat je het al weet. Er is daarnaast ook een verschil tussen het weten en het doen. Dus doe je hetgeen wat je weet al? Je hebt niet voor niets geïnvesteerd in deze online leerlijn. Dus volg het stap voor stap, voor het beste resultaat. En deze online leerlijn is niet eenmalig. Het is iets waar je steeds opnieuw op terug kan vallen. Waar je steeds weer een diepere laag van jezelf kan ontdekken en wat je dus altijd kan blijven gebruiken.

Bij elke (sub)module vind je een video met uitleg en een groeiboek. Ook krijg je bij de meeste modules bonussen, zoals checklists om het gemakkelijker voor je te maken!

Mocht je toch ergens op vastlopen en heb je een korte vraag kan je altijd een mailtje sturen naar: elodie@melodieinhetleven.nl. Merk je dat je toch op zoek bent naar structurele, diepgaandere hulp dan kan je altijd een aanvullend coachtraject aanschaffen, welke met een enorme korting komt, omdat je al gebruik maakt van de online leerlijn. Benieuwd daarnaar? Check dan nog even hier.

Ik wens je heel veel succes. You got this!

Liefs,

Elodie