Module 3.2

Let the good things come, even more!

Heb je het filmpje van Simon Sinek al bekeken? Zo niet, doe dat nog even hier. Écht een waardevol filmpje, wat je laat inzien hoezo het zo belangrijk is dat je niet uitgaat van wat je wil doen of hoe je dat doet, maar dat de focus dient te liggen op WAAROM je dingen doet.

Ik ben benieuwd of je inzicht hebt gekregen in wat jij belangrijk vindt in het leven. Waar jij je voor wil inzetten en wat nou eigenlijk jouw missie is. Vond je dit nog lastig? Het zijn grote vragen, dus dat is heel begrijpelijk. No worries. We gaan hiermee verder in dit deel van de module!

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind je hier een link naar alle bonussen, de presentatie, de audio en de samenvatting ervan. Zorg er wel voor dat je weer éérst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek.  

Zorg ervoor dat voor je deze module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 3 vragen voor jezelf: 

  1. Heb je de hulp van anderen ingeschakeld? Wat heeft dat je opgeleverd?
  2. Welke voorwaarden heb je rondom je werk?
  3. Lukt het je om groots te dromen? Zo nee, wat heb je daarvoor nodig?

Heb je je antwoord gevonden? Start dan lekker de volgende module. En loop je ergens tegenaan, zoek je verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl

Liefs, Elodie

P.S Ik heb ook nog een EXTRA bonus voor je bij deze module. Want ik heb ook nog mijn gratis groeiboek voor je beschikbaar gesteld. In het groeiboek neem ik je mee in 3 stappen hoe jij je passie kan ontdekken. Elke 3 stappen zijn opgebouwd uit 10 vragen. Zo kan je jezelf nog die extra diepgang geven bij deze cruciale stap, voordat je naar stap 4 gaat. Open deze extra bonus door op de onderstaande BONUS-knop te klikken!