Module 5.2

Keep the passion alive!

Je bent door een heel proces gegaan. Het is belangrijk om je te realiseren dat zo’n proces tijd nodig heeft en dat je daarvoor ook geduldig dient te zijn. Ja, elke keer weer een kleine stap vooruit maar ook vertrouwen hebben in het proces. Weet je nog, de succesvolle jij? Het gaat komen. Blijf daarin geloven en blijf stappen daarnaartoe zetten! 

Op het moment dat ik mijn passie ontdekte en wist wat ik wilde doen heb ik ook niet in één keer alles omgegooid. Dit was simpelweg niet mogelijk, maar ik wist wel waar ik het voor deed en dat maakte de hele weg dragelijk en stiekem genoot ik ervan. Ik wist dat mijn dreamjob er was en ik wist dat ik mijzelf daarnaartoe bewoog. Ik hoop dat jij dit proces ook zo kan zien en ervan kan genieten. 

Hierboven vind je de trainingsvideo en hieronder het groeiboek vol met opdrachten van deze module. Ook vind  een link naar alle bonussen, de audio, de presentatie en de samenvatting. Zorg er wel voor dat je eerst de video bekijkt en ga daarna pas aan de slag met de opdrachten uit het groeiboek

Zorg ervoor dat voor je de laatste module afsluit, dat je een helder antwoord hebt gekregen op de volgende 3 vragen voor jezelf: 

  1. Geniet je meer? Haal je meer plezier uit de dingen die je doet?
  2. Hoe gaat het met je mindset?
    Lukt het je om je belemmerende overtuigingen los te laten?
  3. Heb je nog ergens hulp bij nodig? Neem contact met mij op. Ik help je graag

Heb je je antwoord gevonden? Super! Er zijn geen volgende modules meer, maar ik heb wel nog veel bonussen voor je klaar staan. Zowel de bonussen die je kan gebruiken bij de opdrachten van de modules, maar ook extra bonussen.

Bijvoorbeeld twee bonussen over LinkedIn. Hoe je bijvoorbeeld een goed profiel op LinkedIn kan opstellen. Er is een bonus over hoe jij een eigen bedrijf start en zorgt voor een bloeiende business. Een bonus rondom uitstelgedrag en hoe jij hiermee kan afrekenen en een bonus over hoe jij je passie ontdekt én je eigen geluk creëert. Bekijk deze bonussen vooral nog! 

En loop je ergens tegenaan, zoek je meer verdieping of wil je dat ik even met je meekijk? Of heb je wellicht nog twijfels? Stuur dan vooral een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl en we kunnen altijd mocht je dat prettig vinden samen een 1 op 1 coachsessie inplannen, waarbij ik écht met je tot de kern kom. 

Liefs Elodie